T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MUŞ / MERKEZ - Muş İlci İnşaat Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS 2024

Nis

Mrt

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından 12.Sınıfların sınav süreçlerine katkıda bulunulmak için  "Etkili Motivasyon"  Semineri gerçekleştirilmiş, öğrencilerin bu konudaki sorularına cevap verilmiştir.

Şbt

19 Ocak-2 Şubat arası düzenlenen Kış kampımızın değerlendirilmesi  yapılmış olup ilgili fotograflar ve bilgi notu yazımız eknde sunulmuştur.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı yarıyıl tatilinde okulumuz tarafından düzenlenen Kış Kampımız öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı. Kampımızda ders çalışmak için etüt saatleri ve öğrencilerin boş vakitlerinde eğlenmeleri için eğlenceli etkinlikler düzenlendi. Kampımızda bize destek veren öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Sınıf Rehber Öğrenmenleri ve Okul Rehberlik Servisince yapılan veli toplantısında  gerçekleştirilen sınavların analizleriyle ilgili bilgilendirme çalışması yapıldı.

Şbt

Milli Savunma Üniversitesi başvuruları ile ilgili okulumuz öğrencileri bilgilendirilmiş. Konu ile ilgili Afişler  toplu alanlara asılarak gerekli yönlendirme işlemleri yapılmıştır.

Ock

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİNE GEZİ DÜZENLEDİK.İLGİLERİNDEN DOLAYI BAŞTA DEKAN YARDIMCILARI CAHİT KARAALP VE ABDULLAH ARCA HOCALARIMIZ OLMAK ÜZERE ÜNİVERSİTE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDERİZ

Kas

2023 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında(YKS) başarıı olmuş öğrenci ile okulumuzda sınava hazırlanan öğrnciler buluşturulup  sınav süreci hakkında paylaşımlar yapıldı.

Kas

Dykya katılan öğrencilerimize motivasyon amaçlı üniversite gezisi düzenlenmiş olup öğretmenlerimize ise kahvaltı etkinliği düzenlenmiştir.Katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde yapılması planlanan deneme takvimi öğrencilerimize duyurulur.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Üniversiteye Hazırlık Programı Yıllık Eylem Planının program dahilindegerçekleştirilmesi hedeflenmektedir. Bu doğrultuda öğrencinin ihtiyacına yönelik her türlü bilgi ve destek okul bünyesinde görev yapmakta olan okulmüdürü,okul müdürü başyardımcısı,müdür yardımcıları,okul psikolojik danışmanı/rehberöğretmeni ve branşöğretmenleri tarafından sağlanacak olup bu konuda öğrenci ve veliler HEDEF YKS 2024 Programı konusunda bilgilendirilmiştir.

Ekm

ÜNİVERSİTEMİ OKULUMDA KAZANIYORUM!