REHBERLİK SERVİSİ

Ekm

1.     2023-2024 RPD Hizmetleri Yürütme Komistonu Sene başı toplantısında; Yaşanan akademik eksikliklerin giderilmesine yönelik rehberlik servisi ve sınıf rehber öğretmenlerinin güçlü bir işbirliği yapılması,rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri kapsamında 2023-2024 Eğitim Öğrtim yılı içerisinde planlanan  tüm çalışmalar görüşüldü.

Eyl

Okulumuza yeni başlayan 9.sınıf öğrencilerine  Okul Rehberlik Servisi tarafından ;Okula uyum süreci, Rehberlik Servisi tanıtımı, değişen ortaöğretim yönetmeliği ve İmam hatip liseleri hakkında bilgilendirme sunumu yapılmıştır.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Eylül Dönemi Mesleki çalışmaları kapsamında okulumuz rehber öğretmenleri Yusuf BİNGÖL ve Altun ÇERÇİ tarafından Rehberlik Hizmetlerinin tanıtımı konusunda okulumuz öğretmenlerine bilgilendirme çalıması yapılmıştır.