Muş İlci İnşaat Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

04362120600
15 Temmuz Milli İrade Mahallesi Köşk Yolu Caddesi No20 Merkez/MUŞ
Vizyon
Muş halkının yararı ve faydası için, lise çağına gelmiş olan gençlerimizi, okulumuzun misyonu doğrultusunda yenilikçi, hurafelerden uzak, Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, aydın din görevlileri yetiştiren; bölgede kendi alanında lider, çağı ve teknolojiyi yakalamış, başarılı, örnek bir okul olmaktır. Okulumuzun misyonu gereği ailesine, vatanına, yararlı, ahlaki değerlerine sahip çıkan nesiller yetiştirmesinde şüphesiz ki yükseköğrenim tahsilinin katkısı büyük olacaktır. Bunun içindir ki Muş Kız İmam Hatip Lisesi Eğitim kadrosu olarak gençlerimize yeni bir kapı aralayarak öncelikle kendi alanlarında olmak üzere çeşitli fakülte ve yüksekokullarda bilgi ve donanımlarını en üst düzeye getirmeyi bir görev saymaktayız.
Misyon
Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, Türk Milli Eğitiminin amaçlarını benimseyen, Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel mirasını değerlendiren; temel değerlerimize bağlı, ailesini, vatanını, milletini, bayrağını seven ve daima yücelten; yaşanan hayatı yorumlayan, problemlere çözüm üreten, bedence ve karakterce sağlam, güvenilir bireyler yetiştirmektir.
08.00-15.20
MERKEZ