Ara

Muş İlci İnşaat Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi I.Dönem II. Sınav Takvimi yazıya ek olarak yayınlanmıştır. Tüm Öğrencilerimize duyurulur.

Ara

18 Aralık Dünya Arapça Haftası kapsamında okulumuzda etkinlikler yapılmış,Muş Alparslan Üniversitesi islami İlimler Fakültesi Araştırma Görevlisi Abdullah DOĞAN tarafından okulumuz öğrencilerine seminer yapılmıştır. Bu katkılarından dolayı öğrencilerimiz adına Abdullah Bey'e teşekkür ederiz.

Ara

Okul Müdürü Mümtaz BİLGİN, Pansiyon Müdür Yard. Zekiye IŞIK, Değerli öğretmenlerimiz ve pansiyonda kalan öğrencilerimizin velileri ile birlikte Pansiyon yönetmeliği ve pansiyonda karşılaşılan sorunlar konusunda toplantı yapılmış, velilerimizle birlikte istişare edilmiş ve sorunlara karşı çözüm yolları aranılarak öneriler sunulmuştur.

Ara

06.12.2023 Tarihinde okulumuzu ziyaret eden eğitimci yazar Zehra TÜRKMEN tarafından Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine "NAMAZ ve AHLAK" konulu konferans verilmiş, konferans sonunda Gazze ve Filistinli kardeşlerimize de değinen Zehra TÜRKMEN'e öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Ara

Hijyenin hayatımızdaki öneminin anlaşılması için yapılan eğitimde, özellikle el hijyeninin önemi, saç temizliği ve bakımı, ayak , tırnak, ağız ve diş temizliği konuları anlatıldı. Toplu yaşanılan yerlerde, ortak kullanım alanlarında, hijyenin önemi vurgulanarak eğitim sonlandırıldı.

Ara

Muş Belediyesi tarafından "Gelecek senin: bu yüzden oku Muş!" sloganıyla düzenlenen ve çeşitli branşlarda birbirinden önemli yazarların ağırlandığı 1. Kitap Günleri Fuarına öğrencilerimizle birlikte ziyarette bulunuldu. Yazarlarla tanışılıp kitapları imzalandı.

Ara

Son sınıf öğrencilerimizle birlikte Muş Alparslan Ünivesitesi İslami İlimler Fakültesi gezilmiş olup farklı fakültelere gezilerimiz devam edecektir.